Το «Control», η πολυαναμενόμενη ταινία του Κέβιν Σπέισι, που σηματοδοτεί την επιστροφή του στην οθόνη μετά την αθώωσή του για σεξουαλική επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Variety η ταινία, στην οποία ο Κέβιν Σπέισι δεν κάνει φυσική εμφάνιση, αλλά δανείζει τη χαρακτηριστική φωνή του σε έναν σημαντικό ρόλο, έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 15 Δεκεμβρίου.

Ενώ ο επίσημος διανομέας στις ΗΠΑ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, οι γνώστες έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι η TriCoast Entertainment, ο βραχίονας διανομής της TriCoast, είναι ο πιθανός υποψήφιος για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα διανομής.

Το «Control», που σκηνοθέτησε ο Βρετανός σκηνοθέτης Gene Fallaize, παρασύρει το κοινό σε μια συναρπαστική διαδρομή, καθώς ο Σπέισι υποδύεται έναν αινιγματικό χαρακτήρα που κατατρύχεται από δίψα για εκδίκηση.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ο Σπέισι, ο οποίος ηχογράφησε τον ρόλο του στο Λονδίνο τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ περίμενε να δικαστεί για κατηγορίες σεξουαλικής και άσεμνης επίθεσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, βγήκε νικητής από την αίθουσα του δικαστηρίου τον περασμένο μήνα, έχοντας απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες.

Ο Fallaize αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις σχετικά με τη δίκη απουσίαζαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο στούντιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Spacey εξέφρασε την αγάπη του για την προηγούμενη δουλειά του, συμπεριλαμβανομένου του «House of Cards», παρά το γεγονός ότι απομακρύνθηκε από τη σειρά μετά την εμφάνιση κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση το 2017.