Μετά από την δολοφονία του 39χρονου στην Χαλκιδική, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια εύρεσης των δύο δραστών που γάζωσαν με 19 σφαίρες τον επιχειρηματία από τα Σκόπια με το παρατσούκλι «Oki». Η αστυνομία πιστεύει ότι οι δράστες έχουν ήδη φύγει για το εξωτερικό με προορισμούς την Βόρεια Μακεδονία, την Βουλγαρία ή την Τουρκία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 39χρονος καθόταν στην αυλή μίας ενοικιαζόμενης βίλας και δίπλα του βρισκόταν ένας 45χρονος που τραυματίστηκε, καθώς και ένας άλλος άνδρεας και δύο γυναίκες που δεν έπαθαν το παραμικρό.

Το συμβόλαιο θανάτου

Μέχρι τώρα οι έρευνες καταλήγουν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου μεταξύ δύο αντίπαλων συμμοριών που δρουν στα Σκόπια, καθώς είχαν αναρτηθεί, με διαφορά ωρών, δύο φωτογραφίες του 39χρονου (ηγετικό στέλεχος της μιας συμμορίας) να βρίσκεται δίπλα σε μια παρέα ανδρών, οι οποίοι είχαν στα κεφάλια τους ένα κόκκινο «Χ». Στην πρώτη φωτογραφία στο κεφάλι του 39χρονου υπήρχε η φράση «cooming soon» και στη δεύτερη είχε αντικατασταθεί επίσης από ενα κόκκινο «Χ».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο 39χρονος, που δολοφονήθηκε με 32αρι πιστόλι, γνώριζε ότι απειλείται και είχε ψάξει καταφύγιο στη χώρα μας, ενώ σήμερα θα έκανε «check out» από την ενοικιαζόμενη βίλα, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ο επόμενος προορισμός του. Όσο για τον 42χρονο αυτός παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου μετά τα τραύματα στο χέρι από τις σφαίρες.

Η απόπειρα δολοφονίας του 39χρονου

Δύο άμεσοι συνεργάτες του «Oki» είχαν εκτελεστεί με 40 σφαίρες σε μπαρ των Σκοπίων, ενώ ο 39χρονος είχε γλιτώσει στο παραπέντε, καθώς εκείνη την στιγμή έφτανε στο μπαρ, όπου έγινε το μακελειό.

Ακριβώς ένα μήνα μετά, ένας σκοπιανός εκτελέστηκε στο Κόσοβο, πιθανον ως αντίποινα για το μακελειό στο μπαρ των Σκοπιών, καθώς σε ανεπίσημη βάση, θεωρούνταν ύποπτος για τη δολοφονία των συνεργατών του «Oki».