Η Thylane Blondeau έγινε διάσημη από πολύ μικρή ηλικία χάρη σε μία και μόνο φωτογραφία, στην οποία απλά κοιτούσε τον φακό με τα καταγάλανα μάτια της.

Γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 2001 στη Γαλλία και ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ στην ηλικία των 4 ετών. Πριν ακόμα ξεκινήσει να πηγαίνει σχολείο, περπάτησε στην πασαρέλα για τον σχεδιαστή Jean Paul Gautier και στα 6 της χρόνια έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό «Vogue Enfants».

Σε ηλικία 13 ετών, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Jalouse και το 2011 ανακηρύχτηκε ως «το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο» από τα διεθνή περιοδικά και ΜΜΕ. Ο τίτλος αυτός την ακολουθεί ακόμα και σήμερα στα 22 της χρόνια.

Σήμερα, το νεαρό μοντέλο κάνει τη δική της καριέρα στο χώρο και συνεργάζεται με μεγάλους σχεδιαστές και εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Dolce & Gabbana, L’Oréal και Versace.

Μάλιστα, το 2018 λάνσαρε τη δική της σειρά ρούχων, τη Heaven May και βρέθηκε στην κορυφή των 100 πιο όμορφων προσώπων του TC Candler.

Αυτές τις ημέρες, η Thylane Blondeau, με τα υπέροχα μάτια, βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές και συγκεκριμένα στη Μύκονο.

Σε ανάρτησή της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το νησί των ανέμων. Σε αυτή ποζάρει στον φακό με θέα το απέραντο γαλάζιο φορώντας ένα εφαρμοστό μπεζ φόρεμα και μαύρα σανδάλια από γνωστό οίκο. Το λουκ συμπληρώνει με ένα κολιέ στο λαιμό και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Τα likes και τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της είναι χιλιάδες, με τους followers της να την αποθεώνουν και να μιλούν για την ομορφιά της.

Δείτε το ποστ της

Δείτε περισσότερες αναρτήσεις της