Προβλήματα δημιούργησε η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την Κυριακή τη Ρόδο, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να παρατηρούνται στο αεροδρόμιο του νησιού, το οποίο πλημμύρισε.

Οι εικόνες είναι τριτοκοσμικές με τους εργαζομένους να τρέχουν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να μαζεύουν τα νερά από το εσωτερικό του αεροδρομίου, το οποίο σε ορισμένα σημεία έχει μετατραπεί σε μία μικρή λίμνη.

Μάλιστα όλα αυτά γίνονται σε μια χρονική συγκυρία όπου η τουριστική κίνηση βρίσκεται στην αιχμή της και η Ρόδος έγινε για μια ακόμη φορά ρεζίλι στα μάτια χιλιάδων επισκεπτών και τουριστών.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, το αεροδρόμιο πλημμύρισε για μία ακόμη φορά, με τους τουρίστες που βρίσκονταν μέσα στο αεροδρόμιο, να βλέπουν έκπληκτοι το τριτοκοσμικό αυτό φαινόμενο.

Η ίδια κατάσταση σημειώθηκε και έξω από το αεροδρόμιο της Ρόδου, όπου ο δρόμος μετετράπη σε ποτάμι, δημιουργώντας έτσι ένα άνευ προηγουμένου κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η βροχή, προκάλεσε προβλήματα σε πολλές υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα, επίσης, αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της βροχόπτωσης σε Ρόδο, Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό αλλά και άλλες περιοχές όπου οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν σχεδόν να σταματήσουν τη λειτουργία τους μέχρι να σταματήσει η βροχή.

Δείτε βίντεο από το πλημμυρισμένο αεροδρόμιο του νησιού