Η Μαρία Μενούνος υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αφαίρεσαν έναν όγκο 3,9 εκατοστών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 44χρονη τραγουδίστρια έρχεται αντιμέτωπη με τη δύσκολη πλευρά της ζωής.

Μπορεί η Μαρία Μενούνος να έχει απολαύσει την αίγλη της δημοσιότητας, από την άλλη πίσω από τις κάμερες, έχει βιώσει μια σειρά περιπετειών με την υγεία της. Παρόλα αυτά, αυτή την περίοδο και αφού πέρασε μια μεγάλη δυσκολία, κατάφερε να βγει δυνατή και πλέον ανυπομονεί για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Να γίνει μητέρα!

Η αγωνία και ο αγώνας της απόκτησης παιδιού

Στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια και στις δυσκολίες που πέρασε, βρισκόταν ο σύζυγός της, Kevin Undergaro με τον οποίο περιμένουν το πρώτο τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Μενούνος προσπαθούσε να κάνει παιδί. Δεν έκρυψε ποτέ την υπογονιμότητα της, ενώ μιλούσε δημόσια για τις εξωσωματικές, τις θεραπείες που έκανε, μέχρι και τον βελονισμό που θεωρούσε ότι ίσως ενισχύσει την γονιμότητά της.

Μάλιστα, σε βίντεο που είχε αναρτήσει στο Instagram της, η Μαρία Μενούνος είχε αποκαλύψει τη διαδικασία που ακολούθησε για να μείνει έγκυος και το ενδεχόμενο των διδύμων.

«Είχαμε κάνει εμφύτευση για δυο παιδιά και πραγματικά πίστευα ότι θα έχουμε δύο. Παρακαλούσα για αυτό, τα βράδια στις προσευχές μου και πραγματικά, πίστευα ότι θα λειτουργήσει. Όταν κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο, αφού πέτυχε η εγκυμοσύνη, η παρένθετη μητέρα μας έστειλε σε ένα ηχητικό μήνυμα ότι το μωρό πάει πολύ καλά. Εκείνη τη στιγμή, εγώ και ο Κέβιν ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι, καθώς πιστεύαμε ότι έχουμε δίδυμα» και πρόσθεσε:

«Θα ήταν υπέροχο. Τότε μας είπε ‘το παιδί είναι πολύ καλά’ και παγώσαμε. Κατάλαβα τον πόνο τόσων ανθρώπων εκείνη τη στιγμή, γιατί πραγματικά ήμουν σίγουρη ότι πρόκειται να έχουμε δύο παιδιά. Έπειτα άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα στο πρόσωπό μου. Αυτή η νοητική αλλαγή από το όχι, αυτό δεν συμβαίνει, αλλά έχεις ένα παιδί, πήρε ένα δευτερόλεπτο ή ίσως ένα λεπτό. Απλώς πρέπει να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις και είμαστε τόσο ευγνώμονες. Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει τι μπορούμε να χειριστούμε».

Η απώλεια της μητέρας που τη σημάδεψε

Το 2021 ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές για την Μαρία Μενούνος, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα της, στην οποία έτρεφε τεράστια αδυναμία και αγάπη.

Ήταν ανήμερα του Πάσχα, όταν η Μαρία Μενούνος βίωσε την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της… Η μητέρα της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την παρουσιάστρια. Η ίδια προσπαθεί από τότε να διαχειριστεί το δυσάρεστο γεγονός και μέρα με τη μέρα νιώθει καλύτερα.

O όγκος στο κεφάλι πριν 6 χρόνια

Η δύσκολη αρρώστια δεν ήταν η πρώτη φορά που χτύπησε την πόρτα της παρουσιάστριας… Τον Απρίλιο του 2017, είχε διαγνωσθεί με καλοήθη όγκο – σε μέγεθος ίσο με μπαλάκι του γκολφ – στο κεφάλι, τον οποίο και αφαίρεσε.

Μιλώντας δύο μήνες αργότερα στο περιοδικό People, η Μαρία Μενούνος χρησιμοποίησε λόγια που ανήκουν στον αγαπημένο της ήρωα Ρόκι Μπαλμπόα, τον μποξέρ του «Rocky» που ερμήνευσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

«Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε και κανείς άλλος δεν μπορεί να σε χτυπήσει τόσο σκληρά όσο η ίδια η ζωή. Όμως το θέμα δεν είναι το πόσο πολύ θα χτυπηθείς. Το θέμα είναι πόσο πολύ αντέχεις να χτυπηθείς και μετά να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά. Αυτό είναι η νίκη».