Με παρέμβασή του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου που αναμένεται να γίνει στο Πανθεσσαλικό γήπεδο του Βόλου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος της πόλης του Βόλου, επέλεξε να παρέμβει την ώρα που τοποθετούνταν στην εκπομπή ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στην πόλη του Βόλου και τα λεγόμενά του είχαν πολύ… ζουμί όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω:

«Έχουν πάρει φόρα, αμπάριζα ο Αντωνίου, ο Διακοφώτης τις εκπομπές. Εγώ θέλω να δώσω μερικές πληροφορίες στον κόσμο. Τι έχετε κάνει τόσα χρόνια, όχι εσείς, γενικά προς κάθε παράγοντα το λέω. Τι έχουμε κάνει για να βάλω και τον εαυτό μου μέσα, για να μη γίνονται τα επεισόδια και όλα αυτά; Να μην μπορούμε να δούμε έναν αγώνα γιορτή με 30 χιλιάδες κόσμο, τι έχουμε κάνει για να αποτρέψουμε αυτούς τους αληταράδες να μην είναι στο γήπεδο;»

Στη συνέχεια ήταν ξεκάθαρος για τους… όρους διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό: «Έγινε τελικός κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ και πλακώθηκαν στο γήπεδο. Βγαίνει ο Αντωνίου και λέει ο τελικός να γίνει με 10 χιλιάδες. Να τους πάρει στο σπίτι του ο Αντωνίου. Ποια ομοσπονδία παγκοσμίως ρωτάει τις ομάδες και τους προπονητές πότε θέλουν να παίξουν, είναι τρομερό, αλλάζουν ημερομηνίες συνεχώς.

Δηλαδή ότι θέλουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα γίνει; Αν μπουν 401 άτομα μέσα αντί για 400, τότε θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο. Την ευθύνη την έχει η ΕΠΟ για το πού θα πάνε οι προσκλήσεις, θα πρέπει να μας φέρει λίστα με τα ονόματα τους».