Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Euroleague όπου κατέλαβε την πρώτη θέση και στρέφει την προσοχή του στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών της Basket League απέναντι στον Άρη (20/4, 19:15).

Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν το πρώτο βήμα που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ οι Θεσσαλονικείς που δεν έχουν να χάσουν τίποτα θα παλέψουν για να κάνουν μια τεράστια έκπληξη.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός λίστας των πλέι οφ τον Αϊζάια Κάνααν και έτσι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του, με τον Έλληνα τεχνικό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, υπολογίζοντας κανονικά σε όλους τους παίκτες του.

Στο άλλο στρατόπεδο, ο Γιάννης Καστρίτης έχει πολλά θέματα να λύσει καθώς αμφίβολοι είναι οι Νόα Χόρκλερ, Ίσμαελ Σανόγκο, Τζος Χάγκινς και Βασίλης Χρηστίδης, οι οποίοι παρόλα αυτά ταξίδεψαν στην Αθήνα για το παιχνίδι όμως η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Συνεπώς αυτή την στιγμή ο Άρης έχει επτά ετοιμοπόλεμους παίκτες και θα περιμένουμε για να δούμε αν προστεθεί κάποιος σε αυτούς.