Το Citroën C3 προσφέρεται σε νέες εκδόσεις που αναβαθμίζουν το γαλλικό σούπερ μίνι.Το μικρό ευρύχωρο μοντέλο παρά το μικρό του μήκος χάρη στη σχεδίαση του, έχει πολυμορφικά χαρακτηριστικά με ιδιαίτερα άνετο εσωτερικό και πλήρως εκμεταλλεύσιμο χώρο αποσκευών.  Στα υπάρχοντα στοιχεία του ξεχωρίζουν τα νέα καθίσματα Citroën Advanced Comfort, ενώ η γκάμα συστημάτων υποβοήθησης απαρτίζεται από 12 συστήματα που ενισχύουν την άνεση και την ασφάλεια. Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε ότι το Citroën C3 διατίθεται σε νέες ειδικές εκδόσεις με πιο πλούσιο εξοπλισμό στη βασική έκδοση: είναι οι εκδόσεις  YOU!, C-Series, Shine & Elle.

Τα νέα στοιχεία περιλαμβάνουν την Οροφή Bi-Ton, τα καθίσματα Advanced Comfort, , τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, σύστημα πλοήγησης, αλλά και τρία χρόνια δωρεάν συνδεδεμένες υπηρεσίες. Επίσης, το παρκάρισμα γίνεται ακόμη πιο εύκολο με την κάμερα οπισθοπορείας. Η γαλλική φίρμα προσφέρει μεταξύ άλλων  των μοτέρ και την έκδοση  πετρελαίου 1.5 BlueHDi 100, που πλέον είναι προδιαγραφών Euro 6.4

Η κορυφαία έκδοση η  Shine, περιλαμβάνει Σύστημα Connected Navigation, δωρεάν Υπηρεσίες Online Συνδεσιμότητας για τρία έτη, κάμερα οπισθοπορείας κ.α. Οι νέες εκδόσεις του C3, συνδυάζονται με το προνομιακό πρόγραμμα απόσυρσης από τη Citroën, που δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να το αποκτήσουν με την ανταλλαγή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου τους.