Για την επιστροφή στις νίκες. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην τελική ευθεία για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των Play-Offs κόντρα στο Βόλο την Κυριακή (2/4, 18:00) στη Λεωφόρο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περιμένει να δει τι θα γίνει με τους Φώτη Ιωαννίδη και Αντράζ Σπόραρ. Από τη μία ο Σλοβένος άσος έβγαλε μέρος του προγράμματος στη χθεσινή προπόνηση στο Κορωπί ενώ ο Ιωαννίδης νοιώθει ακόμα ενοχλήσεις. Αμφότεροι πάντως έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι τουλάχιστον στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα το παρών θα δώσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Κουρμπέλης ενώ διαθέσιμοι θα είναι οι Σάρλια και Πούγγουρας. Απρόοπτο υπάρχει με τον Πούχατς ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ίωση με την κατάστασή του να εκτιμάται μέρα με την μέρα.

Να υπενθυμίσουμε πως το «τριφύλλι» στην 1η αγωνιστική ήρθε ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΚ εκτός έδρας, είναι 1ο με 62 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα με την Ένωση και τον Ολυμπιακό στους 60 και 59 αντίστοιχα και θέλει με τον κόσμο στο πλευρό του (κατάμεστη αναμένεται η Λεωφόρος), να πάρει την πρώτη του νίκη στα Play-Offs κόντρα σε έναν θεωρητικά πάντα πιο αδύναμο αντίπαλο.