Η Λουκία Παπαδάκη ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (22/3) στην εκπομπή «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και μίλησε για τις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο, την επιτυχημένη σειρά του Mega, στην οποία συμμετέχει.

«Πολύ ωραίο κι ενδιαφέρον σίριαλ. Πρέπει να ξέρει κι ο κόσμος που μας ακούει ότι είναι απαραίτητο να μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Πρέπει να ερωτευτούμε την κάθε δουλειά για να την κάνουμε καλά. Πρέπει να σε ενθουσιάζει και να χαίρεσαι κάθε μέρα που πας. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που πηγαίνω στο γύρισμα. Σε απλά ελληνικά (σ.σ. η καλόγρια) θα τσακίσει το τεκνό» ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη.

«Αν απολυθώ, θα είναι εξαιτίας σας»

«Το πάει προς το τσάκισμα κάποια στιγμή. Πόσα χρόνια πια; Ρασάτο θα είναι καλύτερο. Αν απολυθώ αύριο από την σειρά, θα είναι εξαιτίας της εκπομπής» συμπλήρωσε με γέλια η Λουκία Παπαδάκη.

«Με τον Λεωνίδα Κακούρη ήμασταν “παντρεμένοι” στη “Λάμψη” και τώρα κάνω την πεθερά του!»

Η Λουκία Παπαδάκη για τη Λάμψη

Μίλησε επίσης για την εποχή που έπαιζε στη «Λάμψη» τον ρόλο της Σάντρας, που άφησε ιστορία.

«Πέρασα υπέροχα, έκανα φίλους και είναι το πρωτόλειο, μιλάμε για 33 χρόνια πίσω, το 1990, δύο γενιές, μιλάμε για ένα άλλο σύμπαν» είπε αρχικά.

«Η Σάντρα ήταν ένα παθιασμένο πλάσμα, ακραίο. Έξω με αντιμετώπιζαν ακραία. Ένα περίεργο πράγμα, δεν με αντιπάθησαν ποτέ, ταυτίστηκαν με τον ρόλο, αλλά μπορούσαν και διαχώριζαν τον άνθρωπο που έβλεπαν με τον ρόλο. Πολλές γυναίκες ταυτίζονταν με τον ρόλο. Δεν ήταν μία κακιά γιατί θα ήταν και αδιάφορη. Ήταν πανούργα, ήταν σέξι, ήταν γοητευτική. Η αφετηρία της Σάντρας ήταν ένας παθιασμένος έρωτας. Για αυτόν τον έρωτα τα έκανε όλα. Είχε λόγο» ανέφερε.

Παρά το ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν το θύμα της στη σειρά, «περάσαμε πάρα πολύ ωραία με την Κάτια, ήταν και η εποχή τέτοια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από «σύζυγος… πεθερά» του Κακούρη

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που μας θύμισε είναι ότι στη Λάμψη η Σάντρα είχε παντρευτεί τον Τίμο που έπαιζε ο νεαρός Λεωνίδας Κακούρης.

Σήμερα, στο Μαύρο Ρόδο είναι πλέον η πεθερά του Λεωνίδα Κακούρη!

«Ήμασταν παντρεμένοι στη Λάμψη και τώρα είμαι πεθερά του. Έχουμε γελάσει αφάνταστα!» είπε.

«Τα τέρατα ήταν αποδεκτά τότε»

Η Λουκία Παπαδάκη όμως μίλησε και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο της τέχνης.

«Το χειρότερο για μένα είναι αυτοί που ξέρουν και δεν μιλούν. Είναι απεχθής συνέργεια, ίσως είναι χειρότερο και από τον θύτη» τόνισε και πρόσθεσε:

«Δεν ψωνίστηκα γιατί εξαρχής ήξερα τι είναι αυτό που πάω να κάνω. Αν δεν ήθελα να είμαι προβαλλόμενη θα γινόμουν λογιστής. Δεν είχα παρενοχλήσεις γιατί ήταν και το “ύφασμα” τέτοιο. Έπαιζαν πάρα πολύ χειρότερα, αλλά τα τέρατα ήταν αποδεκτά τότε. Δεν είχα όμως τη “χαρά” να φέρω την καρεκλίτσα σε κανενός το κεφάλι. Τότε που δεν ήταν η εποχή της πληροφορίας, αυτά τα πράγματα ήταν κοινά ένοχα μυστικά. Αυτά που συμβαίνουν την τρέχουσα εποχή είναι πολύ λιγότερα και πολύ πιο μικρής εκτάσεως από αυτά που έπαιζαν τότε που ήταν και κοινώς αποδεκτά. Έχουν συμβεί φρικαλεότητες!» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από