Ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση στο κοινό του Netflix από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του είχε η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro». Τo «Maestro in Blue», όπως είναι το «Maestro» στο Netflix προβάλλεται πλέον παγκοσμίως και έχει κερδίσει το κοινό πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας εξασφαλίζοντας μία θέση στην δεκάδα της πλατφόρμας.

Ο επικεφαλής περιεχομένου και συνδιευθύνοντας σύμβουλος στο Netflix, Τεντ Σαράντος προσκάλεσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε δείπνο στο Λος Άντζελες, με αφορμή τις πρώτες μέρες παγκόσμιας προβολής, αλλά και την επιτυχία της σειράς. Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Τζον Στάμος, η Νία Βαρντάλος και Μαρία Μενούνος.

Μια πολύ ζεστή συνάντηση όπου ο σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ανήρτησε μέσα από το προφίλ του στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το δείπνο, το οποίο περιελάμβανε και χωριάτικη σαλάτα! Στη λεζάντα της δημοσίευσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα βιώνει αυτές τις μέρες με το «ταξίδι» της σειράς στο παγκόσμιο Netflix.

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη»

«Ένα κάλεσμα από τον Τεντ Σαράντος για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή…».

Όγδοο στην παγκόσμια κατάταξη του Netflix το Maestro

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, η ελληνική σειρά κατάφερε να μπει στη δεκάδα και μάλιστα, στην όγδοη θέση. Στην Ιταλία βρέθηκε στην 6η θέση, στην Τουρκία στην 5η θέση, ενώ στη Μάλτα στην 4η.

Στα σχόλια για το «Maestro in Blue», όπως είναι ο τίτλος για το Netflix, οι θεατές αποθεώνουν τόσο την πλοκή και το σενάριο, όσο τις ερμηνείες, τη μουσική και το τεχνικό κομμάτι της σειράς, που μπήκε στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα, πριν από 3 μέρες, τη 17η Μαρτίου.

Το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή», επίσης σχολιάστηκε θετικά από τους ξένους θεατές.

Κάποιοι άλλοι δε, γράφουν ότι θέλουν ήδη να μετακομίσουν σε κάποιο ελληνικό νησί, μετά τα πλάνα των Παξών, που κυριαρχούν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από