Μια σημαντική και άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, οργανώνει το ImpacTalk την επόμενη εβδομάδα.

«O Άνθρωπος, το Παρόν και το Μέλλον».

Μία ιστορικός και ένας φιλόσοφος συνομιλούν.

Σε μία συνάντηση κορυφής που πραγματοποιείται για πρώτη φορά και θα συζητηθεί.

Η Μαρία Ευθυμίου, η ιστορικός, συγγραφέας και καθηγήτρια ΕΚΠΑ που τα τελευταία 15 χρόνια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα παραδίδοντας μαθήματα ελληνικής ιστορίας και κερδίζοντας την αγάπη και την εκτίμηση ενός πολύ διευρυμένου κοινού.

Και ο Στέλιος Ράμφος, ο φιλόσοφος, πανεπιστημιακός και συγγραφέας εκτός άλλων του best seller  Η Λογική της Παράνοιας που έχει μελετήσει όσο κανείς άλλος τον νεοελληνικό ψυχισμό.

Σε συντονισμό του δημοσιογράφου και συγγραφέα, Μάκη Προβατά, ανταλλάσσουν απόψεις και απαντούν ζωντανά σε ερωτήσεις που αφορούν:

  • το Χρόνο, το Παρόν και το Μέλλον
  • την ηγεσία και τα σύμβολα που τη χαρακτηρίζουν
  • την τεχνητή νοημοσύνη και τη νέα ηθική
  • τα fake news και τα εναλλακτικά γεγονότα
  • τον ατομικισμό και την ομαδικότητα.

Δηλώστε τη φυσική σας παρουσία στην εκδήλωση, στο link: https://bit.ly/ImpacTalkLeadersLive2103 έως την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Τρίτη 21 Μαρτίου 12:00 μμ.

Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής,

Πέτρου Ράλλη & Θηβών

Δείτε εδώ το  trailer του Leaders Live

Το ImpacTalk είναι η Ελληνική ανοιχτή κοινότητα έμπνευσης. Ενας ανθρωποκεντρικός οδηγός κατανόησης της τέχνης της ζωής, της εξέλιξης, της επιτυχίας, της ηγεσίας.

Στο σύγχρονο περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται και καθημερινά υπερπληροφορεί, το ImpacTalk επικεντρώνεται στην ουσία της γνώσης,  με κοινό παρανομαστή τον Ελληνισμό και την Ηγεσία. Τα μέλη της κοινότητας του ImpacTalk συμμετέχουν σε έναν ανοιχτό διάλογο εξερεύνησης της ανθρώπινης δημιουργίας, σε όλα τα πεδία δράσης και έκφανσής της.