Στο κενό  έπεσε το αίτημα αναβολής που υπέβαλε μέσω της συνηγόρου του ο κατηγορούμενος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος μετά από δική του έφεση δικάζεται στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά με αποτέλεσμα η δίκη του να διακοπεί για τις 28 Μαρτίου.

Το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε το αίτημα αναβολής που υπέβαλε με την έναρξη της διαδικασίας η νέα δικηγόρος του κατηγορούμενου ο οποίος πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον εντεκάμισι χρόνια κάθειρξης.

Η δίκη εκφωνήθηκε με τον κατηγορούμενο, κρατούμενο στις φυλακές Μαλανδρίνου, παρόντα στο εδώλιο.

«Δεν δικαιούται αναβολής»

Η  νέα συνήγορος του κατηγορούμενου, Κατερίνα Μαυροειδή η οποία είπε ότι διορίσθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στις 9 Φεβρουαρίου και ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία ζήτησε να αναβληθεί η δίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μελέτη του φακέλου της δικογραφίας.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα της συνηγόρου αναφέροντας πως είναι «κακή πρακτική η αναβολή πρωτοεισακτων υποθέσεων» . Όπως είπε «δεν δικαιούται αναβολής, μπορεί κάλλιστα να της δοθεί χρόνος να προετοιμαστεί. Προβλέπεται από το νόμο δυνατότητα διακοπής ακόμη και 30 ημερών» είπε ο Εισαγγελέας.

Το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε από το δικαστήριο το οποίο υιοθέτησε την εισαγγελική άποψη. Έτσι προχώρησε στην κλήρωση ενόρκων που θα πλαισιώσουν στην Έδρα τους τακτικούς δικαστές. Ένορκοι κληρώθηκαν τρεις γυναίκες και ένας άντρας ενώ συνολικά το Δικαστήριο έχει τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες δικαστές.

Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυρραράκη. Σε αυτήν την δίκη δεν δηλώθηκε παράσταση για την σκυλίτσα Ρόξυ, για την οποία είχε παρασταθεί στην πρώτη δίκη Φιλοζωική Οργάνωση.