Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο 65χρονος δερματολόγος A.M. που συνελήφθη από τους αστυνομικούς για τον βιασμό της 12χρονης μαθήτριας από τα Σεπόλια.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων βρέθηκαν στο ιατρείο του και του πέρασαν χειροπέδες, μετά από ένταλμα του 33ου ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, οδηγώντας τον στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σεπόλια: Η 12χρονη αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες

Μαζί του, βρίσκονται υπό κράτηση άλλοι τέσσερις «πελάτες – βιαστές» του ανήλικου κοριτσιού, το οποίο εκμεταλλευόταν το κύκλωμα που είχε δημιουργήσει μέσω εφαρμογής ερωτικών γνωριμιών ο Ηλίας Μίχος.

Εξέτασε τους ασθενείς και τον συνέλαβαν

Η γειτονιά του Κολωνού όπου βρίσκεται το ιατρείο του δερματολόγου – αφροδισιολόγου έπεσε από τα σύννεφα, όταν το μεσημέρι της Τετάρτης αποκαλύφθηκε το όνομά του.

Άνθρωποι που εργάζονται εκεί και έβλεπαν καθημερινά το ιατρείο του δερματολόγου, δεν αντιλήφθηκαν σε καμία στιγμή την παρουσία των αστυνομικών της Ασφάλειας, αλλά και τη σύλληψη του 65χρονου.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν εδώ και μήνες την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια, είχαν εντοπίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του δερματολόγου και τα ταυτοποίησαν με συνομιλίες στην πλατφόρμα του Blindchat.

Επιβεβαίωση μέσω της 12χρονης

Ωστόσο, όπως σημείωσε και η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου το ανήλικο κορίτσι είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς ότι είχε συναντηθεί με τον 65χρονο γιατρό στο ιατρείο του, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σπίτι που έμενε, κατά την τελευταία της κατάθεση, στις αρχές του μήνα.

«Στην τελευταία κατάθεση της μικρής, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης» υπογράμμισε η κυρία Ταραχοπούλου μιλώντας στον Ant1.

Στα 50 ευρώ το κόστος της συνάντησης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος δερματολόγος είχε συμφωνήσει με τον Ηλία Μίχο στο αντάλλαγμα των 50 ευρώ για το «ραντεβού» του με την 12χρονη.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο αριθμός των επαφών που είχε ο δερματολόγος με το ανήλικο κορίτσι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε συναντηθεί πάνω από δύο φορές.

«Συναντήθηκες περισσότερες από δυο φορές με την ανήλικη της οποίας την ηλικία γνώριζες και προέβης σε γενετήσιες πράξεις μαζί της, ήτοι, ήρθατε σε συνουσία εντός του ιατρείου σου στην περιοχή του Κολωνού και κατόπιν της κατέβαλες το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά».

Τι υποστηρίζει ο γιατρός

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ότι η 12χρονη τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδελφό της στο ιατρείο του ως ασθενής.

Ο 65χρονος γιατρός μετά την προθεσμία που έλαβε, θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.