Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας στα Σεπόλια αναμένονται τις επόμενες ημέρες, μετά τη σύλληψη πέντε ανδρών που είχαν συναντηθεί με το 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου το ανήλικο κορίτσι είχε αναγνωρίσει τους συγκεκριμένους ανθρώπους όταν κατέθεσε για τελευταία φορά στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Σεπόλια: Με αντίτιμο 50 ευρώ βίαζε τη 12χρονη ο δερματολόγος

«Η ανήλικη αναγνώρισε κάποια άτομα στις 3 Φεβρουαρίου και είμασταν εν αναμονή των ενταλμάτων σύλληψης» σημείωσε μιλώντας στο in η κυρία Ταραχοπούλου.

Στο μικροσκόπιο και άλλα άτομα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλλήψεις δεν θα περιοριστούν στις πέντε που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

Η 12χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα από τη λίστα των επαφών που έχουν δημιουργήσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αναζητώντας τα ίχνη των προφίλ που συνομιλούσε ο Ηλίας Μίχος.

Η συνάντηση με τη μητέρα της μετά από καιρό

Πέρα από την αναγνώριση υπόπτων η 12χρονη όταν βρέθηκε στην Αθήνα, στις 3 Φεβρουαρίου, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τη μητέρα της στις φυλακές, καθώς είχαν αρκετούς μήνες να συναντηθούν.

Όπως σημείωσε η κυρία Ταραχοπούλου ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, καθώς και οι δύο βιώνουν δύσκολες στιγμές, με τη μητέρα να είναι προφυλακισμένη και την ανήλικη να ζει εκτός Αθήνας.

«Ήταν μια συγκινητική στιγμή, έκλαιγαν όλοι» τόνισε η δικηγόρος της μητέρας, ενώ συμπλήρωσε ότι η 12χρονη αισθάνεται ακόμα ενοχές για την προφυλάκιση της μητέρας της.