Άλλα πέντε άτομα συνελήφθησαν χθες Τρίτη από τη Διεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαπούς που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη κατ΄εξακολούθηση και έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας γιατρός.

Σεπόλια: Αστυνομικοί τρομοκράτησαν τα αδέρφια της 12χρονης

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος πολλές φορές επικοινωνούσε με πελάτες και έκλεινε ραντεβού χρησιμοποιώντας το προφίλ της 12χρονης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν με εντάλματα πέντε άτομα που κατηγορούνται ότι προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.