Διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, με τους συγκεντρωμένους να ζητούν να αφεθεί ελεύθερη η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και trafficking στα Σεπόλια, όπως και να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η μητέρα της 12χρονης που επιμένει στην αθωότητά της και ζητά να γυρίσει στην κόρη της που την έχει ανάγκη, ξεκίνησε απεργία πείνας την περασμένη Τετάρτη μετά και τη νέα απόρριψη του αιτήματός της για αναστολή της προσωρινής κράτησης.

Σεπόλια: «Όποιος μιλήσει για βιασμούς θα του διαλύσουν τη ζωή» – Συγκλονίζει ο αδερφός της 12χρονης

Καμία συγκάλυψη, καμία ανοχή

Αλληλέγγυοι, μέλη αριστερών και αναρχικών συλλογικοτήτων, σωματεία εκπαιδευτικών, κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο έδωσαν το παρών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής αλληλεγγύης, που στη σχετική ανακοίνωσή της κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, τη δικαστική απόφαση κάνοντας λόγο για ανάλγητη στάση κράτους και αστικής δικαιοσύνης σε μια μάνα μιας φτωχής οικογένειας οκτώ παιδιών.

«Έξω η μάνα από τη φυλακή, καμία συγκάλυψη, καμία ανοχή», «απεργία πείνας μέσα στα κελιά για την αξιοπρέπεια και τη λευτεριά», «ούτε στον Κολωνό ούτε και πουθενά, κάτω τα χέρια από τα παιδιά» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι.