Για τρίτη χρονιά η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA, Ράνια Τζίμα συμμετέχει στον ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας, που διοργανώνει η Πειραϊκή Εκκλησία. Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA έστειλε το δικό της μήνυμα, τονίζοντας τη σημασία της προσφοράς.

«Γαληνεύει η ψυχή μου κάθε χρόνο τέτοιες μέρες που ερχόμαστε εδώ. Αισθάνομαι ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε όλοι για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Αυτό που θεωρούμε λίγο για εμάς για κάποιον μπορεί να είναι πολύ».

Μήνυμα ελπίδας και αγάπης από την Πειραϊκή Εκκλησιά και τον ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας

Μαζί τους ήταν και ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος αναφέρθηκε στις έννοιες της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας.

Κίνηση αγάπης της Πειραϊκής Εκκλησίας ο «Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας»

«Το μόνο που έχει αξία είναι ο άνθρωπος να νιώθει την ανάγκη της αλληλεγγύης, της προτροπής των συνανθρώπων του στην αλληλοβοήθεια. Είναι κάτι σπουδαίο και σημαντικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Ακόμα και η παρουσία μας και ο καλός λόγος είναι ένα βοήθημα. Στον μαραθώνιο αυτό δεν τρέχουν μόνο μαραθωνοδρόμοι, τρέχουν όλοι οι άνθρωποι και έχει μεγάλη διάρκεια. Δεν υπάρχει χρονόμετρο για να τους βραβεύσει, θα βραβευτούν όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο», δήλωσε.

Συντονιστείτε στη ραδιοφωνική συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 fm και την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA για να στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αγάπης μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.