Σε νέα αναβολή οδηγήθηκε η σημερινή προγραμματισμένη απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, μετά την αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισής της Αλέξης Κούγιας.

Όπως έγινε γνωστό μετά την εξέλιξη αυτή δεν θα απολογηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Νέα Τροπή: Ιατροδικαστής δεν αποκλείει η Ιριδα να πέθανε από παθολογικά αίτια

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της.

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης.

Συγκεκριμένα ζήτησε να εξεταστούν οι ιατροδικαστές, Ουρανίλα Δημακόπουλού, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα.

Σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε βέβαιος για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο ποινικολόγος είπε ότι «οκτώ τακτικοί ιατροδικαστές ήδη έχουν καταθέσει στην κυρία ανακρίτρια, έχουμε ζητήσει να καταθέσουν άλλοι τρεις. Λένε ότι ο θάνατος είναι από παθολογικά αίτια και δικαιολογούν το πώς. Έχουμε ανατροπή που έχει γίνει στην κυρία ανακρίτρια. Μέχρι τώρα φοβούνταν να μιλήσουν οι 8 ιατροδικαστές, καθώς θα έλεγαν κάτι αντίθετο από όσα λέγονταν στις τηλεοπτικές εκπομπές».