Στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 fm  βρέθηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο», Στέλλα Γκαντώνα και Ντίνος Σιωμόπουλος, καθώς και η αγαπημένη τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου, στηρίζοντας τον Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας.

Ο διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου Σεβασμιότατου, γραφείου Τύπου και δημοσίων σχέσεων Μητρόπολης Πειραιώς, Δημήτρης Αλφιέρης ήταν ο συντονιστής, προκειμένου να στηρίξει αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία που θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Κίνηση αγάπης της Πειραϊκής Εκκλησίας ο «Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας»

Η χορωδία των εκπαιδευτήριων της μητροπόλεως Πειραιώς, συνοδευόμενη από την μαγευτική φωνή της Στέλλας Κονιτοπούλου είπαν τα κάλαντα.

Συντονιστείτε στη ραδιοφωνική συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 fm και την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA για να στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αγάπης μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει μπορεί να τηλεφωνεί στο 210- 4118664ο και 210-41186646 και να ζητήσει πληροφορίες για το πως μπορούν να συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια της Πειραϊκής Εκκλησία.

Επίσης στην Αγ. Τριάδα στο λιμάνι του Πειραιά συγκεντρώνονται τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και παιχνίδια.