Η Κατερίνα Παπουτσάκη το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll».

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα του Mega Καλημέρα και τη Βασιλική Μπασιούρη, απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την επιστροφή του Γιώργος Κιμούλη στο θέατρο.

Διαβάστε επίσης: Υπέρ Κιμούλη ο Κωστής: «Τι έχει κάνει για να μην μπορεί να δουλέψει;»

«Εύχομαι να…»

«Καλή επιτυχία. Δεν ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει και πως. Εύχομαι οι άνθρωποι να εμπνέονται και να αλλάζουν και να γίνονται καλύτεροι και να οδεύουμε σε μια κατάσταση που θα είναι ξεκάθαρη, όμορφη, αλληλέγγυα και συναδελφική» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Υπάρχουν στιγμές που…»

Προ εβδομάδων η ηθοποιός είχε μιλήσει στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στον χωρισμό της από τον επί δέκα χρόνια σύζυγό της Παναγιώτη Πιλάφα.

«Περίμενα ότι θα πάρει έκταση το διαζύγιό μου αλλά δεν θα ήθελα να δώσουμε εμείς επιπλέον έκταση. Η επόμενη μέρα είναι πολύ θετική, χαρούμενη, αισιόδοξη, με σκέψη και ωριμότητα. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Υπάρχουν στιγμές που έχω δει το ποτήρι μισοάδειο. Τώρα το βλέπω μισογεμάτο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τα Μέσα πια δε λειτουργούν όπως παλιότερα. Έχουν αλλάξει τα πράγματα, έχουν μαλακώσει δεν υπάρχει αυτός ο κιτρινισμός πια κι αυτό είναι προς τιμήν σας. Αλλιώς είναι κάπως ανθρωποφαγικό».