«Υποδύομαι τη Μέριλιν Μονρόε, τη Μέριλιν Μονρόε, τη Μέριλιν Μονρόε. Δεν αντέχω να κάνω ούτε άλλη μια σκηνή ως Μέριλιν Μονρόε. Είμαι η Νόρμα Τζιν».

«Blonde» ονομάζεται η νέα ταινία για την ταραχώδη ζωή της Μέριλιν Μονρόε.

Διαβάστε επίσης: Μέριλιν Μονρόε: H μοναξιά και ο θάνατος που έσβησαν τη λάμψη

Στο βιβλίο

Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς και συνοψίζει τη ζωή της ηθοποιού από την παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, που ήταν και το πραγματικό της όνομα, μέχρι την άνοδό της στο καλλιτεχνικό στερέωμα και τις σχέσεις που τη σημάδεψαν.

Από τον αστέρα του μπέιζμπολ Τζο Ντι Μάτζιο μέχρι τον συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ και τους αδελφούς Κένεντι.

Η επιλογή της Άνα Ντε Άρμας για να υποδυθεί την Μέριλιν Μονρόε ωστόσο προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις στο Twitter, με την ηθοποιό να λαμβάνει την στήριξη ιδρύματος «Μέριλιν Μονρόε».

«Κρίνοντας μόνο από το τρέιλερ, φαίνεται ότι η Άνα ήταν μια εξαιρετική επιλογή στο καστ, καθώς αποτυπώνει τη γοητεία, την ανθρωπιά και το πόσο εύθραυστη ήταν η Μέριλιν. Ανυπομονούμε να δούμε ολόκληρη την ταινία».

Το δεύτερο τρέιλερ

Οι αντιδράσεις στο Twitter πυροδοτήθηκαν με την κυκλοφορία του δεύτερου τρέιλερ της ταινίας, με τους χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά την προφορά της ντε Άρμας λόγω της κουβανικής της καταγωγής.

Το «Blonde» θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της πλατφόρμας του Netflix ενώ η επίσημη κινηματογραφική πρεμιέρα θα γίνει στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις αρχές Σεπτεμβρίου.