Μία ακόμη ανάρτηση με ένα από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου, τα οποία δολοφονήθηκαν σύμφωνα και με το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το νέο ντοκουμέντο αφορά στη μικρή Μαλένα, το ένα από τα τρία κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη.

Λίγες ώρες πριν την δολοφονία της Μαλένας

Η εκπομπή το «Πρωινό» ανέσυρε μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου από τα social media, με την Μαλένα, να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ελάχιστες ώρες πριν φύγει από την ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των γονιών των τριών κοριτσιών, η Μαλένα είχε κάνει χημειοθεραπεία και αντιδρούσε καλά, ήταν ευδιάθετη και ετοιμαζόταν να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μάλιστα, η κατάσταση του κοριτσιού ήταν τόσο καλή που το ίδιο ζήτησε και έφαγε σουβλάκι, λίγες ώρες πριν φύγει από την ζωή, από το χέρι του ανθρώπου που της έφραξε τους αεραγωγούς.

«Για τρία λεπτά έβλεπε το παιδί να βασανίζεται και να ψυχορραγεί»

Ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε πως στην φωτογραφία αυτή «δεν υπάρχει κανένα σημαδάκι στο πρόσωπο του. Ο κ. Λέων είπε ότι εικάζουμε πως οι τρεις κοκκινίλες στο πρόσωπο του παιδιού, που έχουν αποτυπωθεί και στη φωτογραφία από το νεκροτομείο, είναι τα σημάδια από τα τρία δάχτυλα του ανθρώπου που έβαλε το χέρι του και έπνιξε το παιδί».

«Ο κ. Λέων είπε πως για τρία λεπτά ο άνθρωπος που έφραξε την αναπνοή του παιδιού, έβλεπε το παιδί να βασανίζεται και να ψυχορραγεί» προσέθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανώς οργισμένος.