Αίσθηση προκαλεί, μια καινούρια μαρτυρία για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με αυτή, ο  Μάνος Δασκαλάκης, φέρεται να είναι σίγουρος πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά τους.

Αν και ο ίδιος αποφεύγει τις δηλώσεις, αυτό το εκμυστηρεύτηκε, στον δημοσιογράφο και εκδότη, Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1,  «Το Πρωινό».

«Φαίνεται βέβαιος ότι η Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά»

Ο κ. Κουσουλός, αναφέρθηκε στην επικοινωνία του το τελευταίο διάστημα με το Μάνο Δασκαλάκη -και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο  30χρονος με όλα αυτά που καθημερινά έρχονται στο φως-  κάνοντας τη σημαντική αποκάλυψη: «Μου ακούγεται συγκλονισμένος ενώ φαίνεται βέβαιος ότι η Πισπιρίγκου σκότωσε και τα 3 τους παιδιά», είπε.

Συνέχισε αναφέροντας πως «πολλοί λένε ότι κάνω το συνήγορο του κ. Δασκαλάκη, όμως δεν μπορώ να κατηγορήσω ένα πατέρα ότι δεν καταλάβαινε ότι – ίσως – του σκότωναν τα παιδιά, όταν οι ίδιοι οι ιατροδικαστές δεν το κατάλαβαν».

«Εχω χάσει τον ύπνο μου»

Ο ίδιος σχολίασε όλες τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας.

«Είναι γροθιά όλη αυτή η υπόθεση για το θεσμό της ελληνικής οικογένειας, έχω χάσει τον ύπνο μου τους τελευταίους 3 μήνες» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας «αυτή τη βδομάδα αναμένεται ο τοξικολογικός επανέλεγχος και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος», προσθέτοντας:  «πιστεύω τις επόμενες 10 μέρες θα έχουν συντάξει το πόρισμά τους οι ιατροδικαστές».

Για τα αρχικά ιατροδικαστικά πορίσματα για την Ίριδα και τη Μαλένα ανέφερε «έχω απογοητευτεί από την κ. Τσάκωνα, μιλάμε για ένα παιδάκι με ιάσιμη λευχαιμία, το οποίο μέχρι τελευταία στιγμή έτρωγε σουβλάκι και έπαιζε και ξαφνικά κατέληξε, δεν μπορεί να μην αναφέρονται στο πόρισμα βασικά ευρήματα, όπως η κοκκινίλα στο μάγουλο του παιδιού».