Αίσθηση προκαλεί η εκτίμηση της ψυχολόγου Άννας Κανδαράκη, σχετικά με τους διαλόγους των αδελφών Πισπιρίγκου από την Πάτρα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και σόκαραν το πανελλήνιο.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει 95 μηνύματα που αντάλλαξαν οι αδελφές Πισπιρίγκου το χρονικό διάστημα από τις 6/4/21 έως και τις 29/4/2021, οπότε η 33χρονη είχε εγκαταλείψει προσωρινά το σπίτι μετά τον θάνατο της Ίριδας και πριν από τη μεταφορά της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο.

Η κ. Κανδαράκη, μιλώντας στον Σκάι, εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχει παθολογία σε όλη την οικογένεια Πισπιρίγκου.

Στο σχόλιο ότι η αδελφή της προφυλακισμένης Ρούλας προσπαθούσε να την συνετίσει, η κ. Κανδαράκη αντέτεινε ότι προκύπτει μια σχέση συγχωνευτική, όπου δεν καταλαβαίνεις ποια είναι η μητέρα και ποια η θεία.

Συγχωνευτικές σχέσεις – Τα παιδιά πέθαιναν κάθε μέρα

«Βλέπουμε συγχωνευτικές σχέσεις. Δεν ξέρουμε ποια είναι η μαμά και ποια η θεία. Δεν ξέρουμε ποια είναι η γιαγιά και ποια η μαμά. Υπάρχει μια συγχώνευση που δεν ξέρουμε που ξεκινά ο ένας ρόλος και που ξεκινά ο άλλος και αυτό το μπλέξιμο ρόλων μπερδεύει πάρα πολύ τα παιδιά», είπε η κ. Κανδαράκη.

Η ψυχολόγος πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της ζωής τους τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη δεν περνούσαν απλά δύσκολα αλλά «πέθαιναν κάθε μέρα».

Πρόσθεσε ότι το ζητούμενο μέσα από τέτοιες τραγωδίες είναι νέοι γονείς όταν βλέπουν πως πλέον έχουν μάθει να επικοινωνούν μέσα από τη βία να ζητούν βοήθεια.