Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, με τις πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας να δημιουργούν συνέχεια νέα δεδομένα, σε μια υπόθεση που όμοιά της δεν έχει παρουσιαστεί ξανά στα ελληνικά χρονικά.

Πλέον, άπαντες αναζητούν το πρόσωπο πίσω από τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο, αφού η αποκάλυψή του ενδέχεται να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Μέχρι στιγμής, η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρει ότι πίσω από τα δύο εν λόγω τηλεφωνήματα βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, κάτι που αναμένεται να διερευνηθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως, εφόσον αποδειχτεί ότι βρίσκεται η 33χρονη μητέρα πίσω από τα εν λόγω τηλεφωνήματα, η έστω κάποιο μέλος της οικογένειας θα πρόκειται για την ουσιαστική ομολογία, αφού το «άγνωστο» πρόσωπο που κάλεσε τη δημοσιογράφο έκανε λόγο για «δολοφονία» των τριών παιδιών, προσπαθώντας να ενοχοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη.

Τα δύο τηλεφωνήματα που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, από τον λογαριασμό του τηλεφωνικού αριθμού που χρησιμοποιούσε η 33χρονη μητέρα, το πρωινό της 25ης Μαρτίου έγιναν δυο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου του Alpha.

Κατά τη διάρκεια των κλήσεων η κατηγορούμενη προσποιήθηκε και πάλι με αλλοίωση φωνής ότι είναι η μητέρα της νυν συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ μίλησε ξεκάθαρα για δολοφονία των τριών παιδιών και προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η ώρα που πραγματοποιήθηκαν οι κλήσεις ταιριάζει απόλυτα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος που τις κατέγραψε, η οποία επεσήμανε ότι η μέχρι πρότινος «άγνωστη γυναίκα» τηλεφώνησε ενώ βρισκόταν στα γραφεία της εκπομπής δηλαδή από τις 10:00 μέχρι και τις 14:00.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα πραγματοποιήθηκαν πέντε μόλις ημέρες πριν τη σύλληψη της Πισπιρίγκου.

«Ομολογία» δολοφονίας;

Σε αυτά η κατηγορούμενη φέρεται να αλλοιώνει με άλλον τρόπο τη φωνή της προκειμένου να πείσει την δημοσιογράφο ότι πρόκειται για την μητέρα της συντρόφου του Δασκαλακη.

Όπως και στο τηλεφώνημα της 15ης Μαρτίου έτσι και σε αυτό, όχι μόνο προσπαθεί να μετακυλήσει την ευθύνη για τον θάνατο των παιδιών στο σύζυγό της, αλλά ουσιαστικά «ομολογεί» ότι τα τρία παιδιά δεν κατέληξαν από παθολογικά αιτία όπως ισχυριζόταν μέχρι τότε!