Κάθε Πάσχα τα σοκολατένια αυγά έχουν την τιμητική τους. Αυτή τη φορά ένα ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη μεγαλούργησε παρασκευάζοντας σοκολατένια αβγά ΠΑΣΟΚ, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα!

Πράσινη ζαχαρόπαστα, ο ήλιος ο πράσινος – το σήμα κατατεθέν του κόμματος – να φιγουράρει και χαρτονομίσματα κοσμούν τα πρωτότυπα σοκολατένια αυγά, τα οποία ξεπουλούν σαν τρελά.

Πως όμως γεννήθηκε αυτή η ιδέα; Όπως εξήγησε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, όλα ξεκίνησαν με την παραγγελία ενός πελάτη που ήθελε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον πατέρα του, ο οποίος ήταν φανατικός του ΠΑΣΟΚ. Φυσικά η δημιουργία αυτή ανέβηκε στα social media και έκτοτε έγινε χαμός.

«Το ανέβασα στο facebook και είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Είδαμε ότι είχε μεγάλη πέραση. Πέρυσι κάναμε γύρω στα 15 και ήταν best seller. Φέτος κάναμε μερικά, τα ανεβάσαμε στα social media και έγινε χαμός. Μας έχουν πάρει από όλη την Ελλάδα. Κρήτη, Πελοπόννησος, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αθήνα. Κυρίως όμως από Κρήτη. Από Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Πτολεμαΐδα ήρθαν και πήραν κιόλας. Μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία δηλαδή, το συνδύασαν και με μια βόλτα», δήλωσε η ιδιοκτήτρια στο thesstoday.gr.

Οι πελάτες που προτιμούν τα σοκολατένια αυγά ΠΑΣΟΚ είναι συνήθως 40 – 50 ετών, αλλά εκείνο που αποτελεί έκπληξη είναι ότι τα επιλέγουν και άτομα κάτω των 17 ετών, αποδεικνύοντας πως το ΠΑΣΟΚ τελικά έχει απήχηση σε μικρούς και μεγάλους.