Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή, σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για το Τριφύλλι, μιας και ενδέχεται να «παίζει» ακόμη και την είσοδό του στα πλέι-οφ.

Οι Πράσινοι έχουν έρθει σε μια τέτοια κατάσταση που η ήττα από τον Παναιτωλικό δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια για το ντέρμπι και η νίκη είναι μονόδρομος, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να λύσει αρκετά προβλήματα.

Πρώτο και σημαντικότερο ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος νιώθει βαρύ τον τετρακέφαλό του και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση.

Ο σέρβος τεχνικός θα περιμένει τον αργεντινό άσο μέχρι την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες συμμετοχής του αυτήν τη στιγμή να είναι μοιρασμένες.

Από εκεί και πέρα, ο Μαουρίτσιο πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος, αλλά είναι άγνωστο αν μπορεί να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ενώ δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα.

Συγκεκριμένα, ο Παλάσιος όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση του Βιτάλ, ενώ θέση στην επίθεση διεκδικούν οι Καρλίτος και Ιωαννίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, αν δεν προλάβει ο Βιγιαφάνιες, τότε τη θέση του στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Αλεξανδρόπουλος.