Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Γαλλία από την υπόθεση δολοφονίας ενός 10χρονου παιδιού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε πεταμένο σε κάδο απορριμάτων, μέσα σε μια βαλίτσα.

Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο φρικιαστική καθώς, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, το πιθανότερο είναι να το δολοφόνησε η μητέρα του.

Τι έχει συμβεί

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η 33χρονη μητέρα του παιδιού έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία. Στο σπίτι που διέμεναν στο Φεριέρ-αν-Μπρι στον νομό του Σεν-ε-Μαρν, βρέθηκαν ίχνη αίματος.

Η καταγγελία για την εξαφάνιση τόσο του 10χρονου όσο και της μητέρας του έγινε από τον πατέρα.

Για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων διατάχθηκε μια μεγάλη, κοινή επιχείρηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Εν τέλει, οι αξιωματούχοι εντόπισαν τη βαλίτσα με το νεκρό παιδί, το οποίο έφερε πολλά τραύματα που πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι. Αναμένεται να γίνει νεκροψία, ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του θύματος.

Η 33χρονη έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πάρει πράγματα μαζί της και κρίνεται πως βρίσκεται σε «ευάλωτη» ψυχολογική κατάσταση.

Οι γονείς του παιδιού είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου τους, αλλά εξακολουθούσαν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη.