Χωρίς να δέχεται την αποζημίωση των 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό, οδηγός που έμεινε εγκλωβισμένη λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα για πάνω από 16 ώρες αξιώνει 10.000 ευρώ από την εταιρεία.

Η γυναίκα με την αγωγή διεκδικεί να της επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική της βλάβη ποσού 10.000 ευρώ, επικαλούμενη μεταξύ άλλων την  απίστευτη ταλαιπωρία της, αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση αυτό το δρόμο καταβάλλοντας όλα αυτά τα χρόνια υπέρογκα ποσά για διόδια. Ανέμενε κατόπιν τούτου από τις αρμόδιες εταιρείες να είναι έτοιμες να τις παρέχουν εξίσου υψηλές υπηρεσίες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο δικήγορος της, μίλησε στο Eviathema.gr δηλώνοντας ότι η εντολέας του πιστεύει ότι η ηθική βλάβη που βίωσε δεν μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με 2.000 ευρώ.

Εξάλλου, και η ενάγουσα, όσο και ο ίδιος ο δικηγόρος, θεωρούν ότι κανείς διαμεσολαβητής δεν είναι αρμόδιος να ορίσει μονομερώς το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης που δικαιούται ο οποιοσδήποτε υφίσταται ζημία από πράξεις ή παραλείψεις μιας εταιρείας. Οπως λένε, αρμόδια είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια και σε αυτά αποφάσισαν να προσφύγουν ως μόνη αρμόδια αρχή για την αποτίμηση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που υπέστη η ενάγουσα.

Το  εάν και πόσο ζημιώθηκε θέλει η ίδια να το αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης.