Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία κατήγγειλε τον παρουσιαστή ότι ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες από τις ιδιωτικές τους στιγμές… ακόμα και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η 30χρονη μιλά αποκλειστικά στο MEGA και δηλώνει προδομένη.

«Νιώθω προδομένη»

«Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, υφίσταμαι μεγάλη πίεση, στεναχωριέμαι να αναπαράγω τα ίδια δυσάρεστα γεγονότα που έζησα. Νιώθω προδομένη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα θα με πρόδιδε και θα με εξέθετε έτσι» σημείωσε.

Η νεαρή κοπέλα μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει στέλνει ένα δυνατό μήνυμα και σε άλλες γυναίκες που πιθανότατα έχουν υποστεί το ίδιο…να βγουν να μιλήσουν!

«Έχω ακολουθήσει την νόμιμη οδό, εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη, πρέπει όλες οι κοπέλες να έχουν το θάρρος να μιλάνε όπως μίλησα και εγώ. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν» πρόσθεσε η 30χρονη.

Η νεαρή κοπέλα η οποία έχει κινηθεί νομικά από το 2019 αναμένει με τον καινούργιο χρόνο την εκδίκαση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης η οποία της έχει αφήσει ψυχικά τραύματα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δήλωσε μετανιωμένος, την ώρα που η Δικηγόρος της 30χρονης ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.