Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 54χρονος, που κατηγορείται για τη γυναικοκτονία της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του την Παρασκευή.

Εχτές ο 54χρονος έμεινε για δεύτερη ημέρα στο νοσοκομείο, καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο στήθος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που έχει το MEGA στην διάθεσή του, δείχνει τις κινήσεις του δράστη της νέας γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα.

Βίντεο-ντοκουμέντο με τον δράστη

Το βίντεο ντοκουμέντο, αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρωήν συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόαν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Την ίδια ώρα όσοι γνώριζαν τον 54χρονο, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα είχε κλείσει ραντεβού για να εξεταστεί από ψυχίατρο. Επίσης, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Μάρτυρες αναφέρουν πάντως πως η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει, αλλά οι αστυνομικοί φέρονται να μην έκαναν ούτε καν σύσταση.

Αυτό επιβεβαίωσε μία φίλη της άτυχης γυναίκας, η οποία αποκάλυψε στο MEGA ότι η 48χρονη ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του 54χρονου, καθώς της φερόταν άσχημα και της ασκούσε σωματική βία.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Ζαρίφη – Παίρνει θέση για τις γυναικοκτονίες – «Πόσες ακόμα;»

Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

«Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι να πιούμε καφέ και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν και μας έλεγε ‘μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε’. Ακριβώς, τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα δύο τα παιδιά, τα μικρά… Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία δούλευε μία και δύο δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα τέσσερα παιδιά τους και αυτόν. Ήταν μια μάνα με όλα κεφαλαία. Μια αξιόλογη κοπέλα. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο», αποκάλυψε και πρόσθεσε ότι η Νεκταρία είχε καταφύγει στην ΕΛ.ΑΣ.: «Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην Αστυνομία».

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης υποστήριξε σε ανακοίνωσή της ότι «σε καμία αστυνομική υπηρεσία του νομού Λασιθίου δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού που να σχετίζεται με την υπόθεση».

Πάντως, από τις αναρτήσεις της 48χρονης Νεκταρίας στο Facebook προκύπτει ότι αντιδρούσε στην επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, καθώς τις τελευταίες ημέρες είχε γράψει: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!» και «Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου».