Το νέο Renault Express van συστήνεται εκ νέου στο κοινό με νέα σχεδίαση, εσωτερικό που παραπέμπει στις αντίστοιχες επιβατικές εκδόσεις,  ενώ, προσφέρεται με τον οικονομικό κινητήρα ντίζελ 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους.  Σε πρακτικό επίπεδο, το Renault Express Van διαθέτει τις καλύτερες αναλογίες στην κατηγορία του, με 1,91 μ. μήκος χώρου φόρτωσης, μήκους 4.39 μ. και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χλστ, που είναι η καλύτερη τιμή στην κατηγορία του. Πρακτικό προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών και μέγιστο όγκο φόρτωσης που φτάνει τα 3.7 μ³.

Το νέο μοντέλο εφοδιάζεται με μία σειρά νέων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που αυξάνουν σημαντικά το επίπεδο οδηγικής ασφάλειας και την περιμετρική ορατότητα του οδηγού, όπως το Rear View Assistτο σύστημα υποβοήθησης ορατότητας που βασίζεται σε μια κάμερα που είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ώστε να εξασφαλίζει στον οδηγό εξαιρετική ορατότητα του περιβάλλοντος πίσω από το όχημα. Επίσης, φέρει και σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου που προειδοποιεί τον οδηγό όταν αναγνωρίσει την παρουσία άλλου οχήματος στις τυφλές γωνίες του αυτοκινήτου του.

Το All new Express διατίθεται με τον κινητήρα ντίζελ 1.5 Blue dCi, σε δύο εκδόσεις 75 και 95 ίππων με ατού την κατανάλωση καυσίμου στα 5,0 λίτρα/100χλμ. (134 γρ. CO2/χλμ.).  Κοστίζει από 14.677 ευρώ  (+ΦΠΑ), ενώ καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών με όριο 100.000 χλμ. και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωρική εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).