Κροκοδείλια αποδείχθηκαν τα δάκρυα του 32χρονου πιλότου που δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν και έπειτα έστησε το σκηνικό ώστε να θυμίζει ληστεία.

Για 40 ημέρες ο 32χρονος υποστήριζε πως ληστές είχαν εισβάλλει στο σπίτι όπου έμενε με την 20χρονη, την οποία δολοφόνησαν.

Τόσο στο ελικοδρόμιο, όσο και στο νεκροταφείο, με τα πλάνα και τον επικήδειο που είχε εκφωνήσει να μετατρέπουν ξανά την οργή για τη δολοφονία, σε απέραντη θλίψη.

Ο 32χρονος πιλότος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το έγκλημα, μία μέρα μετά τη δολοφονία της γυναίκας του. Ψύχραιμος, χωρίς να κοιτάει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους στα μάτια.

«Θα τους πιάσουν»

Αν μη τι άλλο, ο γυναικοκτόνος αποδείχθηκε προφητικός…

Τον Μάιο, λίγες ώρες μετά το στυγερό έγκλημά του, ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το έγκλημα, δήλωνε αισιόδοξος πως η Αστυνομία ξέρει τη δουλειά της και θα πιάσει τους δράστες.

Ταυτόχρονα ευχόταν κανείς άλλος να μην περάσει όσα πέρασε ο ίδιος. «Δεν περιγράφεται, σε κανέναν να μην τύχει. Να μη γίνει σε κανέναν άλλο, ποτέ ξανά. Τίποτα άλλο. Τα παιδιά ξέρουν τη δουλειά τους, θα τους πιάσουν και αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ. Τους παρακαλέσαμε, τους είπαμε που θα βρουν τα χρήματα. Παιδιά, συγγνώμη πρέπει να φύγω».

«Για πάντα μαζί»

Στις 16 Μαΐου ακολουθεί η ανάρτησή του στα social media. Είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από τον γάμο του με την Καρολάιν σε θέρετρο της Πορτογαλίας, την οποία συνόδευσε με επτά μόνο λέξεις: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Στις 14 Μαΐου ήταν η κηδεία της Καρολάιν, όπου ο πιλότος στον επικήδειο που εκφώνησε, ανέφερε: «Μέσα από τη Λυδία θα είναι πάντα μαζί μας. Θα την έχουμε όλοι πάντα στην καρδιά μας. Να είστε καλά, να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε, να ζείτε όλες τις στιγμές μαζί τους. Οι δικοί μας άνθρωποι είναι πολύτιμοι και πρέπει να τους έχουμε κοντά. Αντίο αγαπημένη μου Κάρολάιν».

Έκλαιγε στην αγκαλιά του δολοφόνου της κόρης της

Ο σύζυγος της 20χρονης ζήτησε να βρεθεί στο μνημόσυνο της συζύγου του, κάτι που οι αστυνομικοί σεβάστηκαν.

Εκεί, οι κάμερες τον «συνέλαβαν» να κλαίει αγκαλιασμένος με τη μητέρα της Καρολάιν.

Τώρα με κομμένη την ανάσα η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης, παρακολουθούν τις ραγδαίες εξελίξεις. Το να μπει κάποιος στη θέση αυτών των ανθρώπων είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η αγωνία για να βγει στο φως η αλήθεια για όσα συνέβησαν στο παιδί τους έρχεται σε σύγκρουση με μία αλήθεια που μπορεί να είναι τραγική για τους ίδιους και το εγγόνι τους.

Οι γονείς της Καρολάιν είχαν στηρίξει τον 32χρονο από την αρχή σαν να ήταν παιδί τους, ακόμα και όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η πληροφορία ότι οι Αρχές ερευνούν τις αντιφάσεις που προέκυψαν από την κατάθεση του.

Το σοκ της οικογένειας είναι μεγάλο, καθώς δεν περίμενε μια παρόμοια εξέλιξη.