Διακόπηκε σήμερα, Τετάρτη, η δίκη με κατηγορούμενους οκτώ σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής που πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί για περιστατικά βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η διακοπή έγινε, σύμφωνα με το epiruspost, λόγω σοβαρού και έκτακτου κωλύματος στην Εισαγγελέα της έδρας. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Ιουλίου.

Τι κατέθεσαν οι συμφοιτητές

Κατέθεσαν οι συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ένας εξ αυτών, ο Νίκος Δάβρης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Βαγγέλης ήταν έναν καλοκάγαθο παιδί, ήρεμος και συζητήσιμος. Άξιζε να κάνεις παρέα μαζί του.

Ήταν ένα παιδί που ήθελε να κάνει παρέα με όλα τα παιδιά, αλλά ήταν εγκλωβισμένος σε μία παρέα από την οποία προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά ήταν πάντα γύρω του. Ήθελαν να κάνουν τις αποκαλούμενες πλάκες τους».

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς ήταν η συμπεριφορά του Βαγγέλη απέναντι σε έναν από τους κατηγορούμενους, ο Νίκος Δάβρης είπε πως ήταν φοβισμένος απέναντί του γιατί έδειχνε επιθετική συμπεριφορά. «Η παρουσία του ήταν τόσο επιβλητική που στο εστιατόριο πήγαινε και καθόταν με το ζόρι μαζί με τον Βαγγέλη».

Στην κατάθεσή του αναφέρθηκε και το περιστατικό με την ντουλάπα, με την πρόεδρο να ζητά από τον μάρτυρα να δώσεις λεπτομέρειες και τον ίδιο να καταθέτει πως ο Βαγγέλης ήταν κλεισμένος στη ντουλάπα και τραγουδούσε για να τον βγάλουν έξω. «Θα μπορούσε να πάθει ασφυξία. Αυτό δεν ήταν καθόλου αστείο».

«Ερχόταν στο δωμάτιό μας ο Βαγγέλης, έκανε παρέα μαζί μας. Κάποια στιγμή είχε ανοιχτεί και μου είχε πει πως μία φορά τον είχαν δέσει και τον είχαν ξυρίσει με το ζόρι» ανέφερε.