Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός πόιντ γκαρντ που θα «κουμπώσει» ιδανικά με τον Κώστα Σλούκα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει ξεχωρίσει κάποιες επιλογές.

Ένας από τους παίκτες που παρακολουθεί ο έλληνας τεχνικός για την ενίσχυση στον άσο είναι ο Κόρεϊ Γουόλντεν, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε την πρώτη του σεζόν στην Euroleague με τη σερβική ομάδα και τα πήγε περίφημα, με τον Μπαρτζώκα να θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα Σλούκα.

Η περίπτωση του οικονομικά είναι προσιτή για τον Ολυμπιακό, ενώ εφόσον προχωρήσει στην απόκτηση του θα μπορέσει να ρίξει όλο το βάρος στον βασικό σούτινγκ γκαρντ για τη νέα σεζόν.

Ο Γουόλντεν είναι ένας πολύ καλός περιφερειακός αμυντικός, που θα καλύψει τα κενά του διεθνούς έλληνα γκαρντ, ενώ μπορεί να ασκήσει πίεση στον αντίπαλο οργανωτή.

Παράλληλα, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι μπορεί να παίξει αρκετά καλά στο ένας με έναν, ενώ είναι καλός σουτέρ έπειτα από ντρίμπλα.

Τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Βελιγραδίου είχε 10,5 πόντους με 46,2% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα, 1,8 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 1,9 λάθη σε 23 λεπτά συμμετοχής.