Εντολή για έρευνα μετά τα νέα κορονοπάρτι σε χώρους του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έδωσε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, ζήτησε από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει την διενέργεια προκαταρκτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κοροναϊού.

Επίσης, στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθούν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων και οι ιδιοκτήτες οχημάτων που κυκλοφορούν στους χώρους του πανεπιστημίου μεταμεσονύκτιες ώρες.

Αφορμή για την εισαγγελική παραγγελία αποτέλεσαν δημοσιεύματα για δύο διαδοχικά πάρτι που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο, εντός του ΑΠΘ. Καταγράφηκε η συνάθροιση εκατοντάδων νέων πού διασκέδαζαν μέχρι πρωίας υπό ύψους ήχους μουσικής στους υπαίθριους χώρους του πανεπιστημίου.
Να σημειωθεί ότι έχουν προηγηθεί ανάλογες εισαγγελικές παραγγελίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Σκουπίδια και φθορές μετά το κορονοπάρτι

Μετά το ξέφρενο κορονοπάρτι του Σαββάτου, στο χώρο του Πανεπιστημίου, δυστυχώς οι εικόνες προκαλούν θλίψη.

Άδεια μπουκάλια και κουτάκια από μπύρες και αναψυκτικά, συσκευασίες προϊόντων, σκισμένες σακούλες απορριμμάτων.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr το πρωί της Δευτέρας, δεκάδες είναι οι σακούλες απορριμμάτων που γέμισαν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας οι οποίοι προσπαθούν με το που ξημερώσει να βάλουν μια τάξη και να επαναφέρουν το campus σε μια ιδεατή κατάσταση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από