Το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού «Τι Φοβάσαι» είναι βασισμένο σε μια πραγματική ιστορία από τη ζωή του Light.

O Light παρουσιάζει και σε βίντεοκλίπ το νέο του hit single «Τι Φοβάσαι», το οποίο έσπασε ρεκόρ μέσα σε 24 ώρες και θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ, με τίτλο «Immortale».

View this post on Instagram

A post shared by LIGHT (@nerogreco)

Το «Τι Φοβάσαι», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ξεπέρασε τα 500.000 digital streams το πρώτο 24ωρο της κυκλοφορίας του και τώρα έρχεται να «σαρώσει» και στο YouTube.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, δύο παρέες διαπληκτίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο στη Βάρκιζα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες ζημιές και ένα άτομο μάλιστα να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. Μήλον της έριδος ήταν η σύντροφος του Light, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε».

O Χρήστος Ιωαννίδης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Light, συστήθηκε στο κοινό το 2012, όταν ο ράπερ Ypo άκουσε τη δουλειά του και η δισκογραφική εταιρία, Capital Music, ανέλαβε να τον προωθήσει.

Μέσα στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις, τραγούδια, συνεργασίες και μεγάλες επιτυχίες. Το τραγούδι του «Ποιος είμαι», μάλιστα, κατάφερε να αγγίξει τις 16 εκατομμύρια προβολές, νούμερο ρεκόρ για ελληνικό ραπ κομμάτι.

O Light εμπνεύστηκε το κομμάτι με τίτλο «MVP Freestyle» από τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.