Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει εδώ και 13 μήνες έναν Γολγοθά δίχως τέλος μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από την 35χρονη Έφη Κ. πριν από περίπου έναν χρόνο.

Το καυστικό υγρό με τον οποίο την έλουσε κυριολεκτικά της έχει προκαλέσει σοβαρά εκτεταμένες βλάβες τόσο στο πρόσωπο και στο σώμα. Η άτυχη Ιωάννα έχει ήδη υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης.

Όγδοο χειρουργείο

Χτες μπήκε ξανά στο Θριάσιο νοσοκομείο για το όγδοο χειρουργείο με την επέμβαση να διαρκεί τέσσερις περίπου ώρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής  Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ιωάννα υποβλήθηκε σε ένα τρίωρο χειρουργείο στον τράχηλο, τα χείλη και το μάγουλο. Το χειρουργείο ήταν αρκετά επίπονο κι αν όλα πάνε καλά τις επόμενες μέρες θα πάρει εξιτήριο.

Η νεαρή κοπέλα που όλο αυτό το διάστημα δίνει τη δική της μάχη, παραμένει στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται και μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείο.

Στην ανάρτηση αυτή, η Ιωάννα δείχνει για πρώτη φορά μέρος του χεριού της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί και σοκάρει δείχνοντάς το μέγεθος των πληγών που έχει αφήσει το καυστικό υγρό στο σώμα της. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη» ήταν το μήνυμα με το οποίο η Ιωάννα συνόδευσε τη φωτογραφία της.

«Είναι μαχήτρια»

Η Ιωάννα τα υπομένει όλα με δύναμη. Στήριγμά της η μητέρα της.

«Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για το ενδιαφέρον, το παιδί μου είναι μια μαχήτρια και παλεύει», είπε η μητέρα της Ιωάννας στην εκπομπή του Star.

Εναντίον της 35χρονης που της επιτέθηκε με βιτριόλι έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς μετά την απολογία της, ο εισαγγελέας έκρινε πως η ποσότητα του καυστικού υγρού που έριξε στην Ιωάννα, ήταν τόσο μεγάλη που στόχος της ήταν, όχι να της κάνει κακό, αλλά να τη σκοτώσει.