Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει βαλθεί να τρελάνει όλο το ΝΒΑ με αυτά που κάνει στην πρώτη του κιόλας χρονιά στον μαγικό κόσμο με τη φανέλα των Θάντερ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν και πάλι σε εξαιρετική κατάσταση στη νίκη των Θάντερ επί των Τίμπεργουλβς εκτός έδρας με 112-103, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με double double, αποδεικνύοντας πως έχει πολύ μέλλον.

Στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε στο παιχνίδι είχε 13 πόντους με 2/5 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 τάπες και 2 λάθη. Συνολικά οι Θάντερ ευστόχησαν 21 φορές έξω από τα 7.25 μέτρα και ουσιαστικά ήταν και το στοιχείο που έμελλε να καθορίσει τον τελικό νικητή της αναμέτρησης.

Ο Τζίλτζιους-Αλεξάντερ ήταν… ασταμάτητος έχοντας από την πλευρά του 31 πόντους με 4/6 τρίποντα ενώ ο Τάι Τζερόμ ήρθε από τον πάγκο και πρόσφερε με τη σειρά του άλλα 5/5 σουτ τριών πόντων. Για τους ηττημένους, ο Καρλ Άντονι-Τάουνς πάλευε μόνος του, πέτυχε 33 πόντους από 10/28 σουτ, με 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ, όμως δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.