Οι Μπακς πέτυχαν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στους Κλίπερς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει όργια απέναντι στην παρέα του Καουάι Λέοναρντ και του Πολ Τζορτζ. Ο Greek Freak ήταν συγκλονιστικός και χάρισε τη νίκη στο Μιλγουόκι στο φινάλε, ενώ μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε στο πόσο καλό έκαναν στην ομάδα του οι συνεχόμενες ήττες, καθώς πλέον τα ελάφια μετράνε ένα σερί από θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χάναμε τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος, επιτεθήκαμε, όμως στο τέλος της ημέρας ήταν ένα τεστ για να αντιμετωπίσουμε τον Λέοναρντ και τον Τζορτζ. Παίξαμε με αλλαγές, ρίξαμε κορμιά, βγάλαμε τις άμυνες. Ήταν εξαιρετική η τελευταία μας επίθεση, είχε σχεδιαστεί κατάσταση ένας εναντίον ενός. Ο Τζρου ήταν ελεύθερος, γύρισε τη μπάλα, ήταν κι άλλοι ελεύθεροι και ήρθε σε εμένα η μπάλα. Επιτεθήκαμε σωστά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, αυτό δείχνει ότι εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο», δήλωσε μετά τον αγώνα ο 26χρονος σούπερ σταρ.

Για τη βελτίωσή του στις βολές και το κρίσιμο τρίποντο που έβαλε, είπε: «Έβαλα κρίσιμες βολές απέναντι στους Πέλικανς, τις έβαλα και σε αυτό το ματς. Εμπιστεύομαι την τεχνική μου και εμένα. Είχα ένα έρμπολ, αλλά δεν με ενοχλεί. Ξέρω ποιος είμαι και τι κάνω, πηγαίνω στη γραμμή για τη ρουτίνα μου. Κάθε σουτ που παίρνω, δουλεύω γι’ αυτό. Έχω δουλέψει για το τρίποντο από τη γωνία, για άλλα σουτ που δεν παίρνω συχνά. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο δεν έχω δουλέψει. Ξέρω σε τι είμαι καλός».

Μιλώντας για το αμυντικό κομμάτι, ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι για την άμυνά μας, προσωπικά το λατρεύω όταν αντιμετωπίζω τους κορυφαίους. Όταν προσπαθώ να τους σταματήσω, βελτιώνομαι σε αυτές τις στιγμές, έτσι το βλέπω εγώ. Νιώθω καλά, διασκεδάζω, αισθάνομαι άνετα σε όποιο σημείο και αν βρίσκομαι. Θα κάνω λάθη, θα χάσω σουτ, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Είμαι σε μια καλή κατάσταση. Πρέπει κάποιες στιγμές να διαβάζεις σωστά τις φάσεις. Ήξερα τι σουτ ήθελε να πάρει ο Λέοναρντ, ήμουν αρκετά κοντά του, ρίσκαρα γιατί θα μπορούσε να πασάρει στον Τζορτζ στο τρίποντο. Έκανα αυτό που μου είπε το ένστικτό μου. Αυτό ένιωσα πως έπρεπε να κάνω, αυτό έκανα».

Τέλος, για το νικηφόρο σερί που τρέχει η ομάδα του μετά από ένα μεγάλο σερί ηττών, σχολίασε: «Ήξερα ότι οι ήττες θα μας βοηθήσουν. Το να βρίσκεσαι κάτω, να μην αισθάνεται κανείς καλά, πάντα βοηθάει. Δεν μπορούμε να πάμε στα play offs, να χάσουμε 2-3 ματς και να πανικοβληθούμε. Είναι σημαντικά αυτά τα μαθήματα που παίρνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Μπορεί να έχεις επτά και δέκα σερί ήττες, ελπίζω να μη συμβεί, όμως πρέπει να μαθαίνεις και όταν είσαι καλά και όταν δεν είσαι. Δεν χρειάζεται πανικός».