Ο ηθοποιός Δημήτρης Τσακάλας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την επιστροφή του στο «Καφέ της Χαράς», τις καταγγελίες για παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και το πως βίωσε την καραντίνα.

Όπως τόνισε, ακόμα στο δρόμο τον φωνάζουν με το όνομα του «Μπίλι» από τον χαρακτήρα που έκανε στο «Καφέ της Χαράς», ένα ρόλο που έχει χαρακτεί σαν τατουάζ στον ίδιο.

Επίσης, αποκάλυψε ότι θα κάνει ένα… πέρασμα από το Κολοκοτρωνίτσι στο remake της σειράς ως guest.

Μιλώντας για τις καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για τα γεγονότα και τις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Δημήτρης Τσακάλας σημείωσε πως και ο ίδιος στο παρελθόν είχε παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα. «Σε κάποιες οντισιόν μου πρότειναν μετά αν ήθελα να πάω σπίτι τους για ένα κρασί» σημείωσε και πρόσθεσε: «Με το που έλεγα όχι, δεν ξαναχτυπούσε το τηλέφωνο».

Παράλληλα, τόνισε ότι είχε απορρίψει οντισιόν επειδή δεν του «άρεσε» το άτομο που την έκανε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πως βίωσε τα lockdown λόγω της πανδημίας, υπογραμμίζοντας πως στο πρώτο εγκλωβίστηκε στην Κύπρο, κάτι που του ήταν δύσκολο καθώς την ίδια περίοδο νοσηλευόταν ο πατέρας του. «Στο δεύτερο, είχα τα γυρίσματα και έβγαινα, οπότε ήταν πιο εύκολο» πρόσθεσε.