Στην εντατική του ΚΑΤ συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 24χρονος από την Αμάρυνθο ο οποίος ανήμερα των Θεοφανίων έπεσε στη θάλασσα για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στον αυχένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr o νεαρός δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται, δεν μπορεί να κουνήσει τα άκρα του οι γιατροί συγκεκριμένα αναφέρουν πως μόνο με θαύμα θα μπορέσει να αντιδράσει. Από την πρώτη στιγμή κατάσταση είχε διαπιστωθεί σοβαρή κάκωση στον αυχένα η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις ο νεαρός έπεσε στα παγωμένα νερά και τραυματίστηκε άμεσα έσπευσαν δίπλα του και τα άλλα άτομα τα οποία είχαν βουτήξει, προκειμένου να τον ανασύρουν.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό, ενώ έπειτα μετέβη καΐκι στο σημείο, ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου η διάγνωση των γιατρών μιλούσε για τετραπληγία συνεπεία του κατάγματος.