Το Studiomateriality επανασχεδίασε ένα φανταστικό διαμέρισμα στο και του έδωσε νέα πνοή.

Μέσα από το interior design, τις προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες, τα στιλάτα έπιπλα και τη διαφορετική κάθε φορά αισθητική -η οποία επηρεάζεται και από την προσωπικότητα των ενοίκων- ξετυλίγεται και μια μοναδική ιστορία, με πρωταγωνίστρια την αισθητική.

Γνωστό για την ιδιαίτερη ικανότητά του να συνδυάζει το εκκεντρικό με το κλασικό, το καινοτόμο με το κλασικό και το φρέσκο με το σχεδόν παλιακό, το Studiomateriality είδε σε ένα διαμέρισμα στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας στο Κολωνάκι τον λευκό καμβά, πάνω στον οποίο θα εξωτερίκευε την ατέρμονη δημιουργικότητα που το χαρακτηρίζει.

Η ομάδα του εμπνεύστηκε από τον Ρενέ Μαγκρίτ, τον σπουδαίο Βέλγο ζωγράφο του σουρρεαλισμού και δημιούργησε ένα περιβάλλον με έντονο το παιχνιδιάρικο και bold στοιχείο με μια διάθεση εκκεντρικής κομψότητας να διαχέεται άφθονη στον χώρο. Σαν να βρισκόμαστε σε μοντέρνο μουσείο σύγχρονης τέχνης, όπου τα σκούρα χρώματα και η πληθωρικότητα έχουν σίγουρα την τιμητική τους.

Με πυξίδα τους το στοιχείο της έκπληξης, οι designers έδωσαν στο κάθε δωμάτιο το όνομα που το αντιπροσωπεύει καλύτερα θεματικά.

Με πληροφορίες από το Bovary.gr