Ο σχεδιαστής μόδας Virgil Abloh εμπνεύστηκε πουπουλένια μπουφάν που φέρουν τρισδιάστατα μοντέλα εμβληματικών μνημείων του Παρισιού και διάσημους ουρανοξύστες, ως μέρος της συλλογής ανδρικών ενδυμάτων του Louis Vuitton για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2021.

Η συλλογή που σχεδιάσε ο Abloh, καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών σειρών του οίκου μόδας Louis Vuitton από το 2018, έκανε ντεμπούτο στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, σε μια επίδειξη χωρίς κοινό λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

Σε βίντεο της επίδειξης ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός Saul Williams περπατά σε μια «πόλη» από πράσινο μάρμαρο και αλληλοεπιδρά με μοντέλα που φορούν κομμάτια της συλλογής.

Σε μια σκηνή ο Williams μπαίνει σε ένα μεγάλο δωμάτιο όπου στέκονται δύο μοντέλα φορώντας μεγάλα πουπουλένια μπουφάν, καλυμμένα με τρισδιάστατα μοντέλα κτιρίων.

Ένα μοντέλο φορά μπουφάν που εμπνέεται από τον ορίζοντα του Παρισιού και είναι διακοσμημένο με μοντέλα των πιο διάσημων κτιρίων της πόλης.

Το μπουφάν έχει τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στο μπροστινό μέρος του μαζί με μοντέλα άλλων ιστορικών κτιρίων, συμπεριλαμβανομένου του Πύργου του Άιφελ και της Αψίδας του Θριάμβου.

Ο Abloh σπούδασε αρχιτεκτονική πριν γίνει σχεδιαστής μόδας. Κάποια από τα άλλα μπουφάν θυμίζουν τον ορίζοντα του Σικάγο, όπου σπούδασε, και την Νέα Υόρκη.