H Fiat είναι η φίρμα που διαθέτει στην γκάμα της τα περισσότερα μοντέλα με σύστημα φυσικού αερίου, και ένα από τα πιο οικονομικά που προσφέρει και στην ελληνική αγορά είναι και το μικρό, αστικό μοντέλο , το  Panda CNG.

Όπως αναφέρει, το ιταλικό μοντέλο, μπορεί να κοστίζει για την κίνηση του περίπου 3 ευρώ ανά 100 χλμ, με την αυτονομία άνω των 1.000χλμ. χάρη στα δύο ρεζερβουάρ (12 kg CNG & 35 lt βενζίνη). Αλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα, , ότι, οι μειωμένες εκπομπές CO2 (110 γραμμάρια/ χλμ. με μετρήσεις WLTP) εκτός από το όφελος προς το περιβάλλον απαλλάσσουν το Panda CNG από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Επίσης, σημαντικό είναι το όφελος και για το περιβάλλον, αφού μηδενικές είναι οι εκπομπές μικροσωματιδίων, ενώ κατά 95% λιγότερες είναι οι εκπομπές υδρογονανθράκων (HC) σε σχέση με τους βενζινοκινητήρες.

Η ισχύς του κινητήρα αγγίζει τους 80 ίππους. Το  Panda CNG διατίθεται την προσιτή τιμή των 12.290 ευρώ.  ενώ καλύπτεται και από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση έως 200.000 χιλιόμετρα, αλλά και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας.