Ένα πρωτοφανές επεισόδιο έγινε, χθες,  στο ράλι Ντακάρ, που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Σαουδική Αραβία.  Ο οδηγός ενός αγωνιστικού οχήματος παράτησε τον συνοδηγό του στην μέση της ερήμου και συνέχισε να οδηγεί μόνος του θέτοντας την υγεία του τελευταίου σε κίνδυνο!

Ο λόγος, ήταν οι διαφωνίες που είχαν οι δυό τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, που κορυφώθηκαν όταν ο συνοδηγός, κατά την διάρκεια της προτελευταίας ειδικής του σκληροτράχηλου ράλι Ντακάρ κατέβηκε από το όχημα, ξάπλωσε στην έρημο με τον οδηγό να πατάει γκάζι και να τον αφήνει κυριολεκτικά στην μέση της ερήμου!

Συγκεκριμένα, ο οδηγός Ricardo Ramilo Suarez παράτησε τον Xavier Blanco Garcia με τον τελευταίο να αναφέρει, αφού τον «μάζεψε» αυτοκίνητο της ασφάλειας του αγώνα, ότι κατέβηκε από το όχημα, επειδή, η ζωή του ήταν σε κίνδυνο εξαιτίας της συμπεριφοράς του οδηγού του πληρώματος.

Πάντως, ο οδηγός είχε άλλη άποψη, τονίζοντας ότι ο συνοδηγός του , δεν ήθελε να συνεχίσουν τον αγώνα, μιας και από την περασμένη Τρίτη είχαμε εγκαταλείψει.