Νέα στοιχεία έχουν προκύψει στην υπόθεση της Ιωάννας η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, καθώς, όπως αποκάλυψε ο συνήγορός της, η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση έψαχνε τρόπους για να την αποτελειώσει.

Στο λάπτοπ της 35χρονης βρέθηκαν σημειώσεις που αποκαλύπτουν μια σχεδιαζόμενη νέα επίθεση στην 34χρονη. Αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο, όταν έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Όλες οι σημειώσεις και οι αναζητήσεις στο σπίτι της 35χρονης, οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως η γυναίκα που συνέλαβαν ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι να στερήσει τη ζωή στην κοπέλα που είχε στοχοποιήσει, ενώ φαίνονται πεπεισμένοι πως υπάρχουν και συνεργοί.

Πρόκειται για μία γυναίκα και τρεις άνδρες, άτομα με τα οποία η 35χρονη είχε διασυνδέσεις μέσω διαδικτύου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες και με τα στοιχεία που έχουν βρει οι αστυνομικοί, εκφράζονται αμφιβολίες αν ο στόχος της νέας επίθεσης αφορούσε πάλι την άτυχη Ιωάννα.

Όπως λένε, αν η 35χρονη ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα δε θα χρησιμοποιούσε βιτριόλι, καθώς στόχος της με το καυστικό υγρό ήταν να της παραμορφώσει το πρόσωπο, ενώ μια επίσκεψή της στο νοσοκομείο θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

Επιπλέον, όπως λένε οι αστυνομικοί, την Ιωάννα η 35χρονη την στόχευσε με ασαφή κριτήρια και δεν είναι απίθανο να έχει στοχεύσει και άλλο άτομο με τα ίδια κριτήρια.

Από την ανάλυση του υπολογιστή της 35χρονης, έχει προκύψει ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο διάφορα δηλητήρια, όπως αρσενικό και υδροκυάνιο, αλλά και πιστόλι.

Το εντυπωσιακό που βρέθηκε είναι ότι η 35χρονη είχε κάνει μετάφραση την φράση «θα σου δώσω να της ρίξεις ένα ποτήρι με υγρό» στην γλώσσα του Μπαγκλαντές, με την αστυνομία να εικάζει ότι θα έβαζε άλλον στη θέση της να κάνει την επίθεση.