Αίσιο τέλος είχε το βράδυ της Τετάρτης η ομηρία σε τράπεζα της Γεωργίας. Ενας ένοπλος είχε εισβάλει στο τραπεζικό κατάστημα το μεσημέρι της Τετάρτης και κράτησε 30 ομήρους. Όπως έγινε γνωστό, από την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, κανένας από τους ομήρους δεν τραυματίστηκε.

Ο ένοπλος που συνέλαβε ως ομήρους δεκάδες ανθρώπους σε υποκατάστημα της Τράπεζας της Γεωργίας στην πόλη Ζουγκντίνι  παραδόθηκε στους αστυνομικούς χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Σύμφωνα με κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο First Channel, όλοι οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά από επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων. Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ο ένοπλος εισέβαλε στο κτίριο, παίρνοντας 30 ανθρώπους ομήρους και ζητώντας την καταβολή, εντός δύο ωρών, λύτρων μισού εκατομμυρίου δολαρίων.

Σύμφωνα με ηλικιωμένη που κατάφερε να ξεφύγει και να βγει από τον χώρο της ομηρίας, ο δράστης πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα και απείλησε να ενεργοποιήσει τη χειροβομβίδα που κρατούσε.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, αστυνομία και ειδικές δυνάμεις έσπευσαν επί τόπου, αποκλείοντας την περιοχή. Μετά από ώρες, ο άνδρας παραδόθηκε, βγαίνοντας με τα χέρια ψηλά από το υποκατάστημα.