Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους ομίλους του Europa League και την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/10) στη Νέα Μεσημβρία .

Το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό στο φινάλε. Εκτός μάχης είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο.

Ο Μαροκινός έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ο Ισπανός συνέχισε το ατομικό του ασκησιολόγιο στο γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για το επικείμενο παιχνίδι. 

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα για τη μάχη κόντρα στην Ομόνοια είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Ουαγκέ , Λύρατζης , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Τζόλης , Τσόλακ , Κούτσιας.